085-0470722 [email protected]

Uren

“Uren efficiënt verwerken”

Met de Bouwmakers App houdt iedere medewerker dagelijks zijn uren bij. De uren worden rechtstreeks klaargezet in de urenadministratie en kunnen na controle direct op het juiste project geboekt worden. Het onnodig wachten en verzamelen van urenbriefjes welke daarna nog ingevoerd moeten worden is verleden tijd.

Complete integratie

Alle geplande personeelsinzet is direct zichtbaar in de agenda van de Bouwmakers App. Met een druk op de knop kan de bouwplaatsmedewerker de geplande uren overzetten naar het urenbriefje. Van planning naar salarisadministratie: één integraal proces. Erg efficient.

 Eenvoudig in gebruik

De Bouwmakers App is eenvoudig in gebruik. De uren boeken op het juiste project, de juiste kostencode en het aanvragen en registreren van verlof hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt en dus gemakkelijk te leren voor elke medewerker.

 

 

 

Bouwmakers App

Met de Bouwmakers App maak je een einde aan de papieren urenbriefjes. Met de app zorg je er voor dat de bouwplaats medewerkers de gewerkte uren in kunnen voeren via hun telefoon. De communicatie tussen de bouwplaats en administratie wordt hierdoor volledig geautomatiseerd.

Uren administratie

Met de urenadminstratie kun je eenvoudig de uren en loonkosten op je projecten boeken. Wanneer er verlof is genoten, wordt deze automatisch afgeboekt van het verlofsaldo. De export van de te verlonen uren voor de salarisadministratie doe je met een druk op de knop

Dashboard

Met het dashboard krijg je inzicht in de verhoudingen van je directe en indirecte uren van al je medewerkers.

9

Kijk op software

Onze visie en onze complete software oplossing

9

Kijk op processen

Hoe wij je kunnen helpen je bedrijfsprocessen beter te ondersteunen

9

Kijk op aanpak

Hoe we je ondersteunen bij het gebruiken van onze software

9

Kijk op cloud

Onze cloud omgeving, updates en beveiliging

9

Kijk op prijzen

Bij ons geen verrassingen, complete all-in pakketten, betaalbare dienstverlening

 

Adres

Westeinde 2
7671 CC Vriezenveen

Even iemand aan de lijn?

085 - 047 07 22