085-0470722 [email protected]

Kijk op cloud

“Onze cloud omgeving, updates en beveiliging”

Bouwmakers draait in de cloud. Dankzij onze cloud hoef jij je niet bezig te houden met aanschaf van servers, installaties, updates, back-ups en veiligheid van je server. Wij nemen dit voor jou uit handen.

9

Twee-staps verificatie

Bouwmakers biedt een extra beveiligingslaag: 2-staps-verificatie. We helpen hiermee misbruik middels phising of malware te voorkomen. Naast je gebruikersnaam en wachtwoord moet je (periodiek) een bevestiging geven dat jij de gebruiker bent niet inlogt.

9

Altijd beschikbaar

Wij zorgen voor een hoge beschikbaarheid (de tijd waarin Bouwmakers beschikbaar is op internet via de door ons beschikbaar gestelde URL). We krijgen automatisch een melding wanneer het system onverhoopt uit de lucht is.

9

Bouwmakers cloud

Bouwmakers maakt gebruik van de geavanceerde servers van een van de toonaangevende providers in Europa. De servers van Bouwmakers staan in Nederland en dus je data ook. Hierdoor ben je beschermd onder de Europese wetgeving.
Back-ups worden meerdere keren per dag gemaakt.

9

Altijd de meest recente versie

Doordat je werkt met de Bouwmakers Cloud worden updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen automatisch voor je geïnstalleerd. Zo ben je niet alleen met je software altijd bij, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving.

9

Kijk op software

Onze visie en onze complete software oplossing

9

Kijk op processen

Hoe wij je kunnen helpen je bedrijfsprocessen beter te ondersteunen

9

Kijk op aanpak

Hoe we je ondersteunen bij het gebruiken van onze software

9

Kijk op cloud

Onze cloud omgeving, updates en beveiliging

9

Kijk op prijzen

Bij ons geen verrassingen, complete all-in pakketten, betaalbare dienstverlening

 

Adres

Koningsweg 6a
7672 GD Vriezenveen

Even iemand aan de lijn?

085 - 047 07 22