085-0470722 [email protected]

Kwaliteit

“Kwaliteit controleren en borgen”

Met Bouwmakers controleer, verbeter en borg je het bouwproces. Eenvoudig en efficiënt samenwerken met collega’s en bouwpartners. Met gemakkelijke checklijsten, digitaal documenteren en rapportages heb je in no-time een kwaliteitsmanagement systeem in huis.

Opleveren

Met de Bouwmakers App kun je opleverpunten direct op de bouwplaats noteren en opslaan. Gebreken en afwijkingen leg je vast op de digitale tekening en voorzie van je tekst en foto’s. De opleverpunten deel je eenvoudig met je medewerkers of onderaannemers.

 Kwaliteitsborging

Met Bouwmakers ben je klaar voor de Wet kwaliteitsborging. Met onze app voer je inspecties, kwaliteitscontroles en keuring digitaal uit op je projectlocatie. Alle vastgelegde informatie wordt vastgelegd bij je project, waarbij je keuringsrapportages kunt samenstellen en delen met derden.

Formulieren en checklist

Maak zelf je kwaliteitsformulieren en checklist voor het uitvoeren van een controle, doen van een opname, vastleggen van een oplevering, etc. Alle formulieren zijn direct beschikbaar op de Bouwmakers App.

Kwaliteitsborging

Bouwmakers heeft in samenwerking met kwaliteitsborgers een grote set met standaard checklijsten en taken ontwikkeld voor de kwaliteitsborging volgens de normen van het Bouwbesluit. Met deze checklijsten kun je direct starten en wordt het maken van een projectdossier sterk vereenvoudigd.

Portaal onderaannemers

Wanneer je registraties wilt delen of laten uitvoeren door je onderaannemers gebruik je het Bouwmakers Portaal. Hier kan je co-maker ook documenten en certificaten kwijt.

9

Kijk op software

Onze visie en onze complete software oplossing

9

Kijk op processen

Hoe wij je kunnen helpen je bedrijfsprocessen beter te ondersteunen

9

Kijk op aanpak

Hoe we je ondersteunen bij het gebruiken van onze software

9

Kijk op cloud

Onze cloud omgeving, updates en beveiliging

9

Kijk op prijzen

Bij ons geen verrassingen, complete all-in pakketten, betaalbare dienstverlening

 

Adres

Koningsweg 6a
7672 GD Vriezenveen

Even iemand aan de lijn?

085 - 047 07 22