085-0470722 [email protected]

Inkoop

“Op tijd en volgens afspraak”

De juiste materialen op de juiste tijd, de juiste plek en uiteraard volgens de afgesproken condities. Met het artikelbestand en de webshop-koppelingen grijp je niet snel mis. Bestelling worden per e-mail of elektronisch verzonden naar de leverancier.

Artikelbestanden

In Artikelbeheer kun je zelf artikelen aanmaken maar ook complete artikelbestanden van leveranciers inlezen waarbij rekening wordt gehouden met de prijsafspraken van de leveranciers.

 Webshop

Bouwmakers heeft een standaard (OCI) koppeling ontwikkeld voor webshops. Informeer naar de mogelijkheden.

 Onderaanneming

Met de documentsjablonen stel je eenvoudig een overeenkomst voor onderaanneming op en leg je deze vast bij de inkoopverplichtingen van je project.

Bestellen artikelen

Bij het inkopen van artikelen kun je gebruik maken van het (leveranciers) artikelbestand waarbij de bruto- en nettoprijzen zijn omgerekend naar besteleenheden. Verder kun je via een hyperlink direct de artikelgegevens opvragen in de webshop van de leverancier.

Elektronisch bestellen

Bouwmakers heeft een standaard (OCI) koppeling ontwikkeld voor webshops. Na het shoppen wordt de bestelling overgehaald naar Bouwmakers en vervolgens elektronisch via XML verzonden naar de leverancier.  Het beste van 2 werelden in 1 oplossing.

Werk derden

Met de zelf in te richten documentsjablonen maak je zelf je overeenkomst van onderaanneming of uitbesteding welke met een druk op de knop vanuit je inkooporder samengesteld kan worden.

9

Kijk op software

Onze visie en onze complete software oplossing

9

Kijk op processen

Hoe wij je kunnen helpen je bedrijfsprocessen beter te ondersteunen

9

Kijk op aanpak

Hoe we je ondersteunen bij het gebruiken van onze software

9

Kijk op cloud

Onze cloud omgeving, updates en beveiliging

9

Kijk op prijzen

Bij ons geen verrassingen, complete all-in pakketten, betaalbare dienstverlening

 

Adres

Koningsweg 6a
7672 GD Vriezenveen

Even iemand aan de lijn?

085 - 047 07 22