085-0470722 [email protected]

Calculeren

“Snel en slim”

Met Bouwmakers calculeer je met artikelprijzen, uurtarieven, normen, kosten voor onderaanneming, materieel, stelposten etc. Met handige hulpmiddelen, zoals het kopiëren uit standaard begrotingen, gebruik te maken van het artikelbestand of receptcombinaties maak je snel en complete een kostprijscalculatie.

Artikelbestanden

In Artikelbeheer kun je zelf artikelen aanmaken maar ook complete artikelbestanden van leveranciers inlezen waarbij rekening wordt gehouden met de prijsafspraken van de leveranciers.

 Recept-combi’s

Bouwmakers levert standaard diverse recept-combi’s mee welke zijn opgesteld voor een bouwkosten deskundige. Deze voorbeeld combi’s kun je gebruiken om je eigen recepten te maken.

 Import CUF

Bouwmakers koppelt ook met externe calculatie oplossingen. Met een druk op de knop importeer je een calculatie (CUF-format) in Bouwmakers.

Artikelbestanden

Bij het calculeren van artikelen kun je gebruik maken van het (leveranciers) artikelbestand waarbij de bruto- en nettoprijzen zijn omgerekend naar calculatie eenheden. Verder kun je via een hyperlink direct de artikelgegevens opvragen in de webshop van de leverancier.

Recept-combi’s

Bij het calculeren met combi’s kies je het bouwdeel, past deze eventueel aan en vul je de gewenste afmetingen in. Met een druk op de knop voeg je de combi-regels toe aan je calculatie. Bouwmakers levers een set met voorbeeld combi’s welke je zelf kunt aanpassen.

Offerte

Met de zelf in te richten documentsjablonen maak je zelf je offertebrief welke met een druk op de knop vanuit je calculatie samengesteld kan worden.

9

Kijk op software

Onze visie en onze complete software oplossing

9

Kijk op processen

Hoe wij je kunnen helpen je bedrijfsprocessen beter te ondersteunen

9

Kijk op aanpak

Hoe we je ondersteunen bij het gebruiken van onze software

9

Kijk op cloud

Onze cloud omgeving, updates en beveiliging

9

Kijk op prijzen

Bij ons geen verrassingen, complete all-in pakketten, betaalbare dienstverlening

 

Adres

Westeinde 2
7671 CC Vriezenveen

Even iemand aan de lijn?

085 - 047 07 22